Kategorier
Nyhedsbrev

Echinodorus 'Aquartica'

Echinodorus 'Aquartica' er kendetegnet ved friskgrønne og runde blade

Flere detaljer

DKK 49,95

Kunder, der købte denne vare, købte også:

Echinodorus 'Aquartica' er kendetegnet ved friskgrønne og runde blade. Planten har en kraftig og lav, kompakt vækst, som gør den til en dekorativ solitærplante. Den bliver 10-20 cm høj og hele rosetten af blade bliver ligeledes 10-20 cm bred. 
Echinodorus 'Aquartica' vokser langsomt, den er nem at passe og beholder den friske grønne farve på bladene ved normale lys- og næringsforhold i akvariet. Planten er en krydsning imellem flere forskellige kulturplanter, her i blandt Echinodorus horemanii og flere rundbladede Echinodorus-arter. Echinodorus 'Aquartica' er udviklet af Kristian Iversen fra firmaet "Aquartica".

Echinodorus er fordringsløse og smukke. Et næringsrigt bundlag fremmer væksten, men man skal være opmærksom på at studse visse arter af Echinodorus, så den ikke tager for meget lys fra de planter, der gror under den. Echinodorus klarer sig også i svagt belyste akvarier, da den selv vokser mod lyset. Det er en nøjsom og nem solitærplante både for begynderen og den erfarne akvarist med et lidt større akvarium.