Kategorier
Nyhedsbrev
Der er 111 varer.

Dekoration og bundlag

Dekorationer er med til at gøre akvariet unikt. Nogle foretrækker et rent natur setup og andre elsker at bruge et tema. Uanset hvordan man indretter, så er der egentlig ikke en korrekt måde at indrette, man skal lave det så man er tilfreds og at man tager hensyn til fiskenes trivsel. 
Nogle fisk foretrækker dunkelt setup og andre et meget lyst, plus vand parametre skal gerne være så tæt på som dyret har det i naturen. Mange fisk fra Mellemamerika og Asien, elsker at der kommer mangroverødder i og masser beplantning. Hvorimod de fleste afrikanske cichlider egentlig er ganske tilfreds med et ret åbent miljø, hvor der blot er kalksten stablet.
Bundlag vælges udfra hvad fisk, planter og setup man ønsker. Nogle fisk skal have et bestemt bundlag, hvorimod andre kan gå på hvad man ønsker. Den mest solgte til selskabsakvarie er den rødlige råda og sort grus i 3-5 mm og 1 - 3 mm, de er lette at benytte hævert i og kan alle give planterne plads til god vækst i rødnettet. Sand er også et meget klassisk bundlag, da rigtig mange fisk i naturen går på sand/grus underlag, Feks i malawi og Tanganyika setup bør sand vælges, en del maller kan også med fordel holdes på sand eller grus uden skarpe kanter.

Varer sidevis

Varer sidevis