Kategorier
Nyhedsbrev

Om os

Dronninglund Dyrehandel - Dyrenes Zoopermarked's værdier bygger på ærlighed og seriøsitet. Vi sælger ikke produkter, som vi ikke selv kan stå inde for.
Vores fornemste opgave er at finde netop de produkter, som er bedst til dit kæledyr, og at du som kunde føler dig tryg ved at handle gennem os.

Vi arbejder hver dag på at tilbyde vores kunder den rigtige vejledning i deres køb, korrekt og hurtig levering .
Vi kan og vil til enhver tid fremvise vores produkter og dyr i vores fysiske forretning i Dronninglund. 

Dronninglund Dyrehandel's åbningstider er: Mandag - fredag 10.00 - 17.30, lørdag 10.00 - 14.00

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker mere information, inden du foretager dit køb hos os.
Telefon: 98844404 Dronninglund og mail: info@zoopermarked.dk

Med ønske om en dejlig dag

Dronninglund Dyrehandel er din lokale Dyrehandel i Dronninglund, Nordjylland.

Historien om Dronninglund dyrehandel.

 Da Akvariekælderen - Dyrenes Zoopermarked åbnede i et lille butikslokale på Hjørringvej 1 i Frederikshavn, havde vi ikke forventet at forretningen lynhurtigt fik en meget stor kundekreds, så vi måtte ud og finde større og mere egnede lokaler, så derfor lejede vi i 2007 Akvariehulen's gamle lokaler, Søndergade 52 i Frederikshavn.
 I 2013 besluttede vi at lave en online dyrehandel, idet vi har en masse at byde på i forhold til at have en seriøs og faglig tilgang til udvælgelse af produkter, god kundeservice, vejledning og indkøb.
 Da lokalerne i Frederikshavn ikke er handicap venlige og var blevet for lille til virksomheden, besluttede vi at åbne en butik mere og da vi havde behov for meget plads, er de lokaler vi holder til i idag helt perfekte. Den nye butik er handicapvenlig og er indrettet så alle kunder kan gå direkte ind og kan komme rundt i butikken og indehaver kan ekspedere i alle afdelinger, da alt er indrettet til hun kan komme rundt i sin kørestol.
 Så i 2015 åbnede Dronninglund Dyrehandel, Nordjyllands største dyrehandel med gnavere, akvariefisk, fugle og reptiler. Dronninglund butikken er 4 gange større end butikken i Frederikshavn og derfor har vi mulighed for større vareindkøb, så du altid regne med kvalitet for pengene.
 I juli 2017 valgte vi at lukke Akvariekælderen, idet indehavers handicap ikke længere muliggjorde at hun selv kunne komme i butikken i Søndergade.  

I butikken og online finder du et stort udvalg i foder og tilbehør til alle typer kæledyr. Vi bestræber os på at have kvalitets produkter til yderst konkurrence dygtige priser.
Vi sætter dyrevelfærd i højsædet og gør meget ud af at du som kunde får den rette vejledning. Vi har en stor viden om dyr og er altid tilgængelig i forhold til rådgivning. Butikkens medhjælpere er alle folk der har dyr i hjemmet og vi har stor erfaring indenfor området; dyrehandel.

Tak fordi du kom forbi os online, måske ses vi i butikken.

Billede af facaden Akvariekælderen Billede af Akvariekælderen's facade cirka 2009


Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort