Kategorier
Nyhedsbrev
Der er 558 varer.

 AKVARIEFISK - Tilbehør, foder, fisk og planter

Billeder fra fiske afdelingen i dronninglund dyrehandel
 Vi har et kæmpe udvalg i akvarie udstyr og kan levere det meste til alle typer ferskvands akvarier.
 
 Vi har indgående kendskab til akvarie hobbyen og kan til enhver tid fremvise vores produkter for dig i vores butik; Dronninglund Dyrehandel - Dyrenes Zoopermarked.
 
 Vi har altid masser af gode kvalitets fisk og friske planter i vores akvarieafdeling, i alt mere end 130 akvarier.
 
 Her er en dyrehandel af den helt gamle støbning, vi elsker vores job og har derfor interessen og ekspertisen til at vejlede dig grundigt.
 
Vi glæder os til at handle med dig.
 

Underkategorier
 • Akvarier & bowler
 • Akvarieudstyr
 • Filtre og luftpumper
  AKVARIE FILTRE OG LUFTPUMPER Optimal filtrering er ekstremt vigtigt i ethvert akvarium, derfor kan du i vores store udvalg i pumper finde netop den pumpe der passer til dit akvarie. Er du til bundfilter, luftfilter filtrering, indvendig pumpe eller udvendig filtrering, så kan du finde det hos os. Vi har selvfølgelig også filtermaterialer og tilbehør til pumperne.
 • Filtermaterialer
 • Foder
 • Plejemidler & gødning
 • Dekorationer og bundlag
 • Lysstofrør og pærer
 • Akvariefisk (Kun ved afhentning)
  AKVARIEFISK - Kun ved afhentningI akvarie afdelingen i Dronninglund dyrehandel har vi altid et stort udvalg i akvariefisk og planter. Vi opdatere vores fiske liste herinde løbende (ikke dagligt). Vi har flere arter hjemme end der er lagt online. Lager status kan være forkert, priser kan være lidt billigere eller koste lidt mere.  Husk du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har behov for hjælp til dit akvarie eller akvariefisk. Vi ved nemlig noget om det vi sælger og kan derfor altid vejlede dig i hold af akvarie. Skriv på email: info@zoopermarked.dk, brug facebook (Dronninglund Dyrehandel) eller spørg i butikken hvis der er noget du er i tvivl om.Sidst opdateret den 24/1-2018
 • Akvarie Planter
  AKVARIE PLANTER FRA TROPICA Vi har altid et stort udvalg af friske gode akvarie planter i vores butik, Dronninglund Dyrehandel - Dyrenes Zoopermarked. Vi køber vores planter hos Tropica. Vores planter er lette at få i akvariet, idet at de hos os er opbevaret i akvarier med fisk. Vi tilfører gødning, tjekker planterne er i vækst og sørger for at holde planterne fri for alger, inden de ankommer til kundernes akvarier. Generelt har vi kun lette planter på lager, de planter der er i Tropica's avanced del, tages gerne hjem på bestilling. *Planter afsendes Mandag til Torsdag, for at sikre de kommer frem inden weekenden. Så bestiller du eksempelvis torsdag aften, så afsendes de mandag morgen.

Varer sidevis

Varer sidevis