Kategorier
Nyhedsbrev
Der er 125 varer.

HUNDEFODER

Vi har et stort udvalg i hundefoder til alle størrelser hunde. Vi har BARf, skånekost, kornfrit, vådfoder, almindelig vedligeholdelses foder og præsentations fremmende foder. Alt fordi præcis som mennesker, kan vores kæledyr få forskellige problemer med helbredet, der kan påvirke deres liv. Derfor har vi udvalgt en række kvalitets produkter og special produkter, der hjælper dit kæledyr med at komme i topform eller komme sig over eventuelle helbreds problemer.
 

Royal Canin er et Kvalitetsfoder til hund og kat, det bliver designet til den enkelte race, eller de problemer det enkelte dyr kan have. Foderet er ikke kun skræddersyet til den enkelte race, men også andre faktorer spiller ind. F.eks. er foderet til dyr, der har problemer med overvægt, designet sådan, at foderpillerne har en større volumen, men et lavere energi indhold. Man opnår derved, at hunden og katten vil opleve en hurtigere mæthedsfornemmelse, uden at de tager på. Der bliver også taget højde for, hvor hurtigt det enkelte dyr spiser foderet og de fysiologiske forskelle, der findes mellem racerne og størrelserne.
 

Arion Original
er et foder af høj kvalitet. Gode råvarer og høj optagelighed er det der kendetegner Arions premium serie. I foder serien finder man produkter til alle typer hunde. Fodret er et kvalitets produkt til yderst gode priser og med attraktive rabat ordninger.
Arion har også sin special serie, Health and care, hvor der der rettet mere opmærksomhed på specielle behov. Tillige har Arion en fuldfoder uden korn, så man må sige at Arions foderprogram er lavet så enhver hunde ejer kan finde netop det foder hunden trives bedst på.
 
Smagsgaranti
Hos Zoopermarked.dk har du fuld smagsgaranti på alle vores Arion produkter (hundefoder). Det betyder, at hvis din hund ikke bryder sig om smagen på foderet, så kan du gøre brug af vores smagsgaranti og få dit køb refunderet.

Hvis du ønsker at gøre brug af vores smagsgaranti skal foderet returneres senest 14 dage efter, at du har modtaget varen. Smagsgarantien betragtes som gældende, såfremt maksimalt 10% af foderpakkens indhold er forbrugt.

Varer sidevis

Varer sidevis