Kategorier
Nyhedsbrev

ExoTerra Slangekrog, Justérbar

Slangekrog til at håndtere små og mellem store slanger.

Flere detaljer

HPT2077

Tilgængelighed: VAREN ER PÅ LAGER

DKK 129,95

Kunder, der købte denne vare, købte også:

Exo Terra Slangekrog er designet til at gøre slange håndtering lettere og sikrere for både personen der håndtere og slangen.

En række slanger har varme registrende evner og kan blive defensiv eller nysgerrige over for varme kropsdele: såsom hænder og arme. Det kølige metal registrere ikke nogen varme, hvilket gør det mindre stressende for slangen og sikrere for ejeren at håndtere den. Spidsen af Exo Terra Snake Hook er afrundet for at forebygge skader. Når Exo Terra Snake Hook er trukket helt ud, låser akslen for at forhindre rotation, mens du løfter eller holder slangen.

En slange krog kan være et nyttigt redskab til de daglige opgaver,: såsom fjerne slanger for at rengøre eller for at flytte slangen over i foder boks. Slange krogen kan derfor også bruges til at flytte terrarie indretning uden af skræmme krybdyr.

Hvis du er til at komme ud i naturen og undersøge kan denne kompakte slangekrog sagtens bruges til at undersøge mellem blade, under små sten eller under små grene. Krogen har indbygget et bånd til håndleddet, så den ikke ved et uheld tabes.

Når man skal samle en slange op placerer man slangekrogen midt på slanges krop eller lidt tættere på hovedet og derefter løfter man forsigtigt.

  • Sikker for Slange og slange ejer
  • Letvægts og stærk Ikke- roterende aksel for sikkert at kunne håndtere slangen
  • Kan udvides fra 25,5 cm - 60 cm 
  • Ideel til håndtering af små og mellemstore slanger