Kategorier
Nyhedsbrev

Eheim Overfladerenser

Overfladeskimmeren giver en permanent ren vandoverflade, reducerer olieagtig filmrester og bidrager derfor til en reduktion af mikroorganismer, bedre iltudveksling og større lysindtrængning.

Flere detaljer

AS3535

Tilgængelighed: Varen er på lager

DKK 399,95

4 andre varer i samme kategori:

EHEIM Surface Skimmer. Overfladeskimmeren giver en permanent ren vandoverflade, reducerer olieagtig filmrester og bidrager derfor til en reduktion af mikroorganismer, bedre iltudveksling og større lysindtrængning. Den skimmer filmresterne af, og bringer konstant et nyt lag vand, til overfladen. 

Filmrester er en grim film på akvariets vandoverflade. Organisk materiale som fedtstoffer, proteiner og affald samles her og danner en fodringsplads for en række uønskede mikroorganismer. Overfladen er dog nødvendig for den essentielle iltudveksling mellem vandet og luften. En film på vandoverfladen reducerer både diffusionshastigheden og på den anden side de igangværende biologiske overfladeprocesser, der også er nødvendige for ekstra ilt. Lysindtrængning vil også blive reduceret, og derfor vil plantevækst, såvel som fotosyntese, blive kompromitteret. Sikrer en klar vandoverflade, skimmer af olieagtig filmrester.
Reducerer niveauet af mikroorganismer på vandoverfladen og bidrager til en bedre iltudveksling og mere lysindtrængning.
Bringer konstant nye lag vand op til overfladen.
Flydende overfladeindtagningsmekanisme (ca. 2 cm), tilpasser sig vandets niveau.
Automatisk ventilstyring ved bundindløbet, f.eks. hvis overfladeindtaget blokeres.
Konsistent vandindtag garanterer intet luftindtag.
Sluk for overfladeudløbet f.eks. til fodring.
Teleskopisk design til alle størrelser af akvarium.
Kan fastgøres til alle eksterne filtre i stedet for indsugningsrøret.