Kategorier
Nyhedsbrev

Royal Canin Main coon Kitten 10 kg

Foder til Main coon Killinger op til 15 måneder, samt drægtig og diegivende hunkat.

Flere detaljer

Tilgængelighed: VAREN ER PÅ LAGER

DKK 899,95

10 andre varer i samme kategori:

Maine Coon killingen har en længere vækstperiode end andre killinger, og har derfor har et stort behov for protein, calcium og fosfor. Den umodne tarmsystem gør at foderet skal være meget letoptageligt, så tarmen belastes så lidt som muligt, samtidig med at det naturlige immunforsvar styrkes.

SUND LANG VÆKST

Maine Coon killingens vækstfase er utrolig lang og kræver en tilpasset ernæringsprofil og energiindtag.MAINE COON KITTEN sikrer en sund udvikling af Maine Coon killingens knogler og led ved hjælp af et afstemt indhold af protein, mineraler og vitaminer (calcium, fosfor og D-vitamin).410

SUND FORDØJELSE

I vækstperioden er killingens fordøjelsessystem umodent og udvikles hele tiden. MAINE COON KITTEN har en positiv effekt på balancen i tarmfloraen og støtter en sund fordøjelse med let fordøjelige proteiner (L.I.P.*), et tilpasset fiberindhold (inkl. Psyllium) og præbiotika. *L.I.P.: Udvalgte proteinkilder med en fordøjelighed på over 90 % (Royal Canin)

 
420

NATURLIG IMMUNFORSVAR

Vækstfasen er vigtig periode i killingens liv: en periode med mange forandringer og nyt miljø. Et eksklusiv kompleks af antioxidanter (C- og E-vitamin, lutein og taurin) og præbiotika i MAINE COON KITTEN støtter killingens naturlige immunforsvar som er særlig udsat i killingefasen.

 

SPECIEL STOR KÆBE

“Malachite 9”, en ekstra stor skræddersyet foderpille tilpasset Maine Coon killingens specielt store kæbe som opfordrer den til at tygge, og som hjælper med at forebygge tandsten.