Kategorier
Nyhedsbrev

Leverandører:

Der er 1 leverandør.

  • Fluval

    Fluval er en af verdens førende inden for kvalitets produkter til akvarier. I mere end 30 år har Fluval fortjent tillid fra akvarister ved at producere innovative produkter, som giver mange værdifulde fordele.

    Fluval har opnået et globalt ry for ekspertise i produktinnovation og pålidelighed. For at være blandt de bedste på på globalt plan, så er Fluval forpligtet til at opholde sig på markedets forkant, ved at udvikle teknisk avancerede og kreative produkter, der er nemme at bruge, holdbare og bekvemme. Siden indførelsen af den første spandfilter nogensinde i 1982, har Fluval ført an i at yde effektiv, pålidelig og enkle måder at bruge kasse filtrerings systemer.

    Fluvals banebrydende ånd og engagement i teknologi og design afspejles også i sit brede produktsortiment, fra teknisk avancerede Fluval G serie Filtre til stilfulde praktiske akvarier, herunder Fluval Edge, Chi, Profile, og Studio.

    0 varer

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort