Kategorier
Nyhedsbrev
Der er 434 varer.

KANIN OG GNAVER - Tilbehør, foder og gnavere.

I vores store udvalg i gnaver tilbehør finder du alt du behøver til din gnaver. Vi har udvalgt alle vores artikler udfra hvad vi selv har gode erfaringer med og derfor ved vi at det vi forhandler er i god kvalitet og er egnet til de dyr vi anbefaler det til. Vi arbejder løbende på at udvide vores sortiment med nye varer og derfor vil du ofte se vi har spændene nyheder. 

I vores gnaver afdeling er der altid et stort udvalg i søde sunde gnavere. Vi sætter dyrevelfærd i højsædet og derfor er der altid en medarbejder der står parat til at hjælpe dig i forretningen, så du får den rette vejledning og kan få det med hjem du behøver. Vi håber du finder det du søger, hvis ikke så er du velkommen til at kontakte os og vi vil gøre alt for at finde produktet til dig. 

Underkategorier
 • Gnaverfoder og snack
  GNAVERFODER OG SNACK Vi har et stort udvalg i foder og snack til gnavere og andre arter, da vi ønsker at dyrene skal have foder der passer til dem, så vi ved at vores kunder trykt kan handel til netop deres dyreart i vores sortiment. Så det er derfor har vi en masse lækre foder produkter til marsvin, kaniner, hamstre, mus, chinchilla, pindsvin, m.m. Så søger du noget artskorrekt foder til dit kæledyr, så er det næsten sikkert at du kan finde det i butikken. Vi får hele tiden nye spændende produkter på hylden, så der er ofte nyt at kunne forkæle din gnaver ven med. 
 • Mineralsten og vitamintilskud
 • Gnaverskåle og drikkeflasker
 • Gnaverbure
  BURE OG LØBEGÅRDE - TIL GNAVERE OG ANDRE DYR Vi har et stort udvalg i gnaverbure. Vi har mange forskellige størrelser og modeller, så vi kan imødekomme de fleste dyrs krav til bur og indretning. NB: NOGLE BURE OG LØBEGÅRDE SENDES IKKE, MEN HAVES I BUTIKKEN.
 • Bur indretning
  Vi har et enormt stort udvalg i artikler til gnavere, da vi ved hvor vigtigt det er for gnaveren at have noget at give sig til i buret. Her på siden kan du finde alt i bur tilbehør hvad indretning angår. Vi har udvalgt vores varer udfra hvad vi selv benytter i vores bure og derfor ved vi produkterne kan bruges uden problemer.
 • Bundstrøelse
 • Hø, halm og redematerialer
 • Gnaver tilbehør
 • Gnaver legetøj
 • Gnaver (kun ved afhentning)
  GNAVERE I BUTIKKENVi har et stort udvalg af skønne kæledyr i vores gnaver rum. Vi har, næsten uden undtagelse, altid disse arter på "lager".   KANIN - DVÆRGVÆDDER (Oryctolagus cuniculus)  KANIN - LØVEHOVED (Oryctolagus cuniculus)   KANIN - BLANDING (Oryctolagus cuniculus)   MARSVIN - GLATHÅRET (Cavia porcellus)   MARSVIN - ROSET (Cavia porcellus)   MARSVIN - CUY (Cavia porcellus)   GULDHAMSTER (Mesocricetus auratus)   DVÆRGHAMSTER (Phodopus campbelli)   DVÆRGHAMSTER (Phodopus sungorus)   MUS (Mus musculus)   ZEBRA MUS (Lemniscomys barbarus)   AFRIKANSKE PYGMÆMUS (Mus minutoides)   NATALMUS (Mastomys natalensis)   FEDTHALE MUS (Pachyuromys duprasi)   ØRKENROTTE (Meriones unguiculatus)   LILLE TENREC, BØRSTESVIN (Enichops Talfarii)   AFRIKANSK DVÆRGPINDSVIN (Atelerix albiventris)   FLYVEPUNGEGERN (Petaurus breviceps)  

Varer sidevis

Varer sidevis