Kategorier
Nyhedsbrev

Hobby First Rottepiller 1 kg

Hobby First Rottepiller 1 kg

Flere detaljer

DKK 99,95

Har du rotter eller mus som kæledyr? - så ved du også, at de er meget selskabelige og nysgerrige dyr, som er nemme og hyggelige at passe.

Både mus og rotter er "alt ædende" så der er ikke så høje krav til deres foder generelt, andet end at det skal være proteinrigt og naturligt foder. Som rotte-/museejer ved du at de små pus kan være selekterende og du bør derfor begrænse fodringen og dele dagsrationen ud på to måltider så du fodrer morgen og aften. 

Hobby First Mouse & Rat gnaverfoder er et 100 % rent naturprodukt, og kan gives til rotter og mus så snart de er store nok til at æde selvstændigt. Mouse & Rat er et pillefoder hvilket gør at de ikke kan sortere "det kedelige fra" og så indeholder det en nøje sammensætning af antioxidanter, råstoffer, mineraler og vitaminer, som sikrer din mus og rotte en stærk og sund udvikling. Foderpillernes størrelse stimulerer desuden din mus og rottes naturlige gnaveadfærd og sikrer dermed også, at dens tænder holdes sunde og velplejede.

Vigtige fordele

  • Foder til mus og rotter
  • Pelleret for at slippe for selektiv spisning
  • God kvalitet
  • Velsmagende, afbalanceret og sund kost
  • Bidrager til et godt helbred

 

Sammensætning

Korn, biprodukter korn, produkter af bælgplanter, olieholdige frø og frugter, Produkter af olieholdige frø og frugter, tørrede grøntfoder, mineraler, produkter af andre anlæg, produkter af knolde og rødder, olier og fedtstoffer.

12% råprotein, 4,8% råfedt, 8,5% træstof, 3,8% råaske, 0,4% calcium, 0,37% fosfer, 0,10% natrium