Kategorier
Nyhedsbrev
Applaws Kitten 2 kg Se fuld størrelse

Applaws Kitten 2 kg

Høj kvalitets premium tørfoder til killinger, med 80% kød. 100% kornfrit.

Flere detaljer

174-021

Tilgængelighed: Varen er på lager

DKK 169,95

Kunder, der købte denne vare, købte også:

11 andre varer i samme kategori:

Applaws Tørfoder er en unik komplet kost til killinger. Det simulerer kattens naturlige kost. Katte er kødædere og deres fordøjelsessystem er tilpasset til at trives på en kost med mere naturlige animalske proteiner. Den naturlige kats kost indeholder kun 1 til 5% vegetabilsk indhold fra maven i deres bytte.

Kornprodukter findes i mange andre tørfoder, men kan ikke udnyttes, og det er vanskeligt at fordøje for katte. Overskud af kulhydrater omdannes til glykogen eller fedt. Resultatet kan være overvægt, lever eller bugspytkirtel sygdom eller endda diabetes. 
Applaws Killing tør kattefoder bruger kød som sin eneste kilde til protein og kan effektivt omdannes til energi af din kat. Det er også velegnet til katte med allergi og fødevareintolerans. 

Applaws Tørfoder indeholder ingen kunstige konserveringsmidler. Tilsatte naturlige antioxidanter giver længre holdbarhed.

Naturlige omega 3 og omega 6 fedtsyrer styrker pelsen og huden og giver din kats pels en blank glans. Applaws tørfoder indeholder også tranebær ekstrakt, der hjælper urinvejene og fordøjelsessystemet. Med anti-hårbolle formel! 

Applaws Tørfoder Kat overblik: 

80% kød indhold 
20%, grøntsager og naturlige ekstrakter 
<15% kulhydrater 
Højt kød-baseret protein-indhold 
FRI FOR KORNPRODUKTER 
Ingen kunstige farvestoffer eller konserveringsmidler 
Rig på omega 3 og omega 6 fedtsyrer for sund hud og en skinnende pels. Tranebær ekstrakt forhindrer ophobning af skadelige bakterier og understøtter urin og fordøjelsessystemet. 
Yucca ekstrakt har en anti-inflammatorisk virkning og neutraliserer pH-værdi 
Afbalanceret calcium / fosfor-forholdet 
Udviklet med dyrlæger 
ALLERGIVENLIGT 
Anti-hårbolle formel 
Genlukkelig emballage